Nova 2021god. vo Belgrad

Термин 31.12-02.01.2021 

                3 дена / 2 ноќи со превоз  | разглед на Белград со водич | Шопинг центар Галерија Белград

                 Цена на аранжманот: 105 / 6.510мкд

                  Промотивна цена до  04.12………95 / 5.890мкд

 Во цената на аранжманот е вклучено:

– превоз на наведената релација со туристички автобус (се патува според проток за патување 75% потполнетост);
– разглед на Белград со локален водич;
– 2 ноќевања со појадок  во одличен и проверен 4* хотел  Abba  во Белград;
– организација и реализација на патувањето со придружник од агенцијата;

Напомена:

-За реализација на аранжманот потребен е минимум од 40 патници (75% исполнетост на автобус според протокол за патување);

-За овој аранжман може да се патува и со лична карта;

-За патување со сопствен превоз – 10€ од цената;

Опис на хотел Abba 4*

Хотелот “Abba” е модернистичко, ново и единствено име на хотелскиот пазар. Светските патници допрва се запознаваат со квалитетите на овој хотел кој претставува синоним за квалитет и комфор. Хотелот се наоѓа во општина Вождовац во непосредна близина до срцето на Белград (хармот Свети Сава). Секоја соба има клима уред, ТВ ЛЦД, бесплатен WI-FI интернет и бесплатен паркинг