Jaram Vila

Локација на самата стаза.

Цените се дадени во евра (1еур=62ден.) за наем на Студио или Апартман за 7 нокевања.

За помал број на нокевања се доплака 20%

Обезбедено паркинг место.

Во цената не е вклучено:
– Туристичка такса 1€ возрасен, деца 7-15г. 0,5€, деца до 7г. – бесплатно