vila Zvoncica, Kopaonik

Цените се во евра (1еур=62ден.) за наем на Апартман за дадениот број нокевања.

Можност за доплата на Полупансион (појадок и вечера) во блискиот хотел Mount…….17еур за возрасни/12еур за деца до 14г.

За помал број на нокевања се доплака 30%

Во цената не е вклучена тур. такса и осигурување од 1.5еур по лице на ден/деца 7-15г. плакат 1еур