hotel Olga Dedijer, Kopaonik

Цените се дадени во евра (1еур=62ден) по лице од нок, на база полупансион.

Деца до 4г. на заеднички лежај со двајца возрасни……бесплатно

Дете 2-12г. на сопствен лежај……..50% попуст

За помал број на нокевања се доплака 20%

Во цената не е вклучено:
– Туристичка такса 1€ возрасен, деца 7-15г. 0,5€, деца до 7г. – бесплатно