hotel ZUPA WELLNESS 4*

Цените се  во евра (1еур-62ден.) за наем на апартман од нок.

 Задолжителна доплата  за Полупансион (појадок и вечера)…….20еур за возрасни/10еур за деца 2до 12г.

Услугите на Спа центарот се плакат по ценовникот на лице место.

За помалку од 7 нокевања цените се за 20% поголеми.

Во цената не е вклучена тур. такса од 1еур по лице на ден/деца 7-15г. плакат 0.5еур