Nebeska Stolica 2, hotelski sobi

Цените се изразени во евра(1еур-62ден.) по лице за 7  нокевања на база Полупансион (појадок и вечера).За пократок престој цената се зголемува за 25%.

Локација на самата стаза.

Попусти:
Лице на помошен лежај…….223еур за 7 HB

Деца 2-10г (на помошен или доп. лежај) плакаат цена намалена за 8еур од ден

Деца до 2г……бесплатно

Во цената не е вклучено:
– Туристичка такса 1€ возрасен, деца 7-15г. 0,5€, деца до 7г. – бесплатно