Hotel Srebrna Lisica 3*

Цените се дадени во евра (1еур=62ден.) по лице за 7 Полупансиона

 

Цените се дадени во евра (1еур=62ден.) по лице од нок на база  Полупансиона

Хотелот e комплетно реновиран и е сместен помегу стазите “Malo Jezero” (нокна стаза) и “Suncana Dolina”.

-Деца 2-6г. со двајца возрасни, плакат 50%

-Деца 6-12г. плакат 70%

-Можност за доплата на ручек………7еур за возрасни / 4еур за деца до 12г.

-За Новогодишната Нок се доплака само пиењето.

-Доплата за тур. такса од 1еур по ден за возрасни / 0.5еур за деца 7-15г.