hotel Srebrnac 2*

Локација: Хотелот “Srebrnac” е лоциран 3км од центарот, но испред хотелот се наога модерен брз четворосед, како и жичара, кои водат према врвот “Gobelj” и понатаму во системот на жичари на Ски центарот.

Содржини на хотелот: ресторант со камин, етно кебапчилница на кумур, ТВ сала, теретана, сауна, дискотека, Ски рентал сервис, паркинг.

-Деца до 4г………бесплатно

-Деца 4-12г.  со двајца возрасни………попуст 30%

Во цената не е вклучена тур.такса од 1еур по лице за возрасен од ден / 0.5еур за деца 7-15г.