Zanzibar (nokevanja so pojadok)

Програма (со важност од 01.12.2020г. секоја среда и недела)

1ден. Лет од Скопје со авиокомпанијатаTurkish Airlines во 09:05ч. Пристигнување воИстанбул во 12:40ч.

Полетување за Занзибар  во 20:20 ч.

2ден. Слетување во Занзибар во 03:40ч. локално време. Организиран превоз до  хотел .Сместување. Ноќевање .

3-8ден. Појадок.Престој во одбран хотел на база АLL Incl. со можност за факултативни екскурзии.Ноќевање.

9ден. Полетување за Скопје во 04:35ч.Пристигнување во Истанбул во 13:30ч.Полетување во 20.20ч,

Слетување во Скопје во 19.45 ч локално време

Хотели на база BB (Цените се по лице на база нокевање со појадок, при сместување во двокреветна соба):

 

AMAAN Beach Bungalow 3 *…………….885eur (https://www.booking.com/hotel/tz/amaan-bungalows.en-gb.html?aid)

Langi Lamgi Beach Bungalow 3 *………919eur (http://www.langilangizanzibar.com)

Sunset Bungalow  3 *………………………950eur (https://sunsetkendwa.com/)

-Zanzibar Queen 3 *…………………………990eur (https://www.zanzibarqueen.com/)

-Kiwengwa Beach Resort 5 *………………1.179eur (https://www.kiwengwabeachresort.it/)

 

Во цената се вклучени следниве услуги:

  • Авионски билет
  • Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром
  • Сместување воодбран хотел7 ноќи
  • Асистенција на аеродром во Занзибар

Во цената не се вклучени следниве услуги

  • Аеродромски такси со вклучен багаж од 30 кг и чинат 320 еур
  • Виза 50 УСД ,се добива на влез во земјата
  • Патничко и здравственоосигурување
  • Факултативни екскурзии