Zanzibar (All Incl. opcija)

Програма (со важност од 01.12.2020г. секоја среда и недела)

1ден. Лет од Скопје со авиокомпанијатаTurkish Airlines во 09:05ч. Пристигнување воИстанбул во 12:40ч.

Полетување за Занзибар  во 20:20 ч.

2ден. Слетување во Занзибар во 03:40ч. локално време. Организиран превоз до  хотел .Сместување. Ноќевање .

3-8ден. Појадок.Престој во одбран хотел на база АLL Incl. со можност за факултативни екскурзии.Ноќевање.

9ден. Полетување за Скопје во 04:35ч.Пристигнување во Истанбул во 13:30ч.Полетување во 20.20ч,

Слетување во Скопје во 19.45 ч локално време

Хотели на база ALL Incl (Цените се по лице,сместување во двокреветна соба):

African Sun 3 *……………………………1.069еур  (https://www.africansunsand.com/)

Mermaids  Cave Beach&Spa3 *………1.090еур (http://mermaids-coveresort.com/)

-Blubay Beach 4 *…………………………1.299еур  (https://www.bluebayzanzibar.com/)

Melia Zanzibar 5*………………………………1.635еур (https://www.melia.com/en/hotels/tanzania/zanzibar/melia-zanzibar/index.htm?)

 

Во цената се вклучени следниве услуги:

  • Авионски билет
  • Организиран трансфер аеродром-хотел-аеродром
  • Сместување воодбран хотел7 ноќи
  • Асистенција на аеродром во Занзибар

Во цената не се вклучени следниве услуги

  • Аеродромски такси со вклучен багаж од 30 кг и чинат 320 еур
  • Виза 50 УСД ,се добива на влез во земјата
  • Патничко и здравственоосигурување
  • Факултативни екскурзии