kompleks Apartmani Srbijasume

Цените се изразени во евра за наем на Студио за 7 нокевања.

Возможно е помалку од 7 нокевања, но во тој случај цените се поголеми за 10%

Комплексот Апартмани ”Srbija Shumi”  се состои од три шумски вили кои се одалечени 300м од хотелот “Putnik”, и се на надморска висина од 1648м.Најблиската жичара “Suncana dolina” е одалечена 500м. од вилите.Во Студијата има комплетно опремена кујна, фрижидер,сопствено купатило,ТВ. Вилите имаат сопствен паркинг и скијашница.Греењето е централно.Постелнината и крпите се менуваат еднаш неделно.

Во цената не е вклучена тур.такса од 1еур по лице за возрасен од ден / 0.5еур за деца 7-15г.