vila Ras,Kopaonik

Цените се во евра (1еур=62ден.) за наем на Студио за 7 нокевања.

Вилата е лоцирана во средиштето на самиот Ски Центар Копаоник, и е одалечена 80м. од стазата “Karaman”.

Во секое Студио има кабловска ТВ и Интернет.На гостите им е на расоплагање и Скијашница.

Локација:  43.286524, 20.811467

Во цената не е вклучена тур.такса од 1еур по лице за возрасен од ден / 0.5еур за деца 7-15г.