8mi Mart vo Kopaonik

Koпаоник 8ми Март

Термин:10.03-12.03.2023

Со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК

3дена/2 полу пансиони +1 свечена вечера и превоз

 

10.03.2023Скопје-Копаоник

Состанок на групата во 06:30 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во предпладневните часови. Сместување во хотел. Слободни активности.  Вечера. Ноќевање.

11.03.2023 Копаоник

Појадок. (Опционално) Заминување во центарот на Копаоник и запознавање со неговите природни  убавини, слободно време за кафе во познатите хотели.  Враќање во хотел.  Слободно времеза индивидуални активности. Свечена вечера со музика. Ноќевање

12.03.2023 Копаоник – Врање

Појадок. По појадокот заминување кон Македонија. Попатно посета на Врање, индивидуални активности.  Пристигнување во вечерните часови. 

Цена по лице во Aparthotel Kopaonik  изнесува: 125

Цената ги вклучува следните услуги:

 • Сместување воAparthotel Kopaonik
 • 2 ноќевања со појадок и вечера
 • Свеченавечера со музика на 11.03.2023
 • Автобуски превоз Скопје-Копаоник-Скопје
 • Посета на Врање
 • Пратител за време на патувањето

Цената не вклучува:

 • Патничко осигурување5€(до 64год.)
 • Останати индивидуални трошоци кои не се споменати во програмата
 • Доплата за 1/1 соба – 45€
 • Прошетка до ски центарот Копаоник – 5€
 • Туристичка такса 2€по лице