8mi Mart vo Vrnjacka Banja

Програма за Врњачка Бања

Ден 1: 19.01.2024 Петок

Тргнување во утринските часови во 06:00 часот наутро , предвидени паузи. Пристигнување во Врњачка Бања во попладневните часови , можност за  сместување веднаш  во вила Банбус.Разглед во околината и слободни активности,посета на јапонската градина и мостот на љубовта,како и разглед на самиот центар. Вечера во 18:00 часот и одмор.

Ден 2: 20.01.2024 Сабота

Предвидена програма: Појадокот почнува во 08:00 часот. Средба со групата и се упатуваме кон Спа центарот Врњачке Терме слободно време до 18:00 часот. Се упатуваме кон вила Банбус одмор и предвидена вечера во 19:00 часот. Слободно време за слободни активности.

Ден 3: 21.01.2024  Недела

Се одјавуваме од вилата во 10:00 часот наутро.Предвидена програма: Се упатуваме кон центарот на Ниш, посета на Нишката трврдина, слободни активности , собирање на групата и тргнување кон Македонија во 16:00 часот.Предвидени паузи , царински формалности и пристигнување.

Цена со рана уплата 

129 ЕУР / Лице

Редовна цена

149 ЕУР / Лице

Напомена:

  • Сместување во автобусот по организација и список на водичот, во зависност на пријавување на патникот.
  • Почитување на предвидената програма од страна на водичот.

Доруечек од 08:00 до 10:00

Вечера од 18:00 до 20:00

Бањарки доколку земате од хотелот Ве замолуваме да ги вратите

Клуч од ормарите во бањите се враќаат на рецепција (доколку не се вратат водичот треба да плаќа депозит за нив)

Превозот ве носи во сабота до бањата и ве враќа во договорено време

Цената вклучува:

Превоз со високотуристички автобус

Пратител за време на патувањето

Две ноќевања во вила Банбус со вклучен појадок и вечера

Целодневна карта за користење на базените со минерална вода и Спа центарот во Врњачке Терме

Цената не вклучува:

Индивидуални трошоци

Патничко осигурување

Ручек 5еур од лице

Превоз од Скопје и Велес со доплата од 5еур

Туристичка такса – 1.5еур од ден